Over Antsje.Schakelt


Ik ben senior projectbegeleider, trainer, adviseur en coach in zorg en welzijn. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd waaronder Maatschappelijke gezondheidszorg, Docent verpleegkunde, Kwaliteit- en projectmanagement en Veranderkunde.

Sinds 15 jaar ben ik projectleider zorginnovatie met ruime ervaring in projectmatig werken met oog voor veranderkundige processen. Bekijk mijn werkervaring in detail op mijn cv of linkedInpagina of lees hieronder de werkwijze en mijn visie.

Bekijk cv » LinkedIn profiel »


Mijn werkwijze na meer dan 35 jaar ervaring

Het vernieuwen van de zorg kun je niet alleen. Mijn werk kenmerkt zich door de verbinding te zoeken met alle betrokken partijen en samen te werken aan duurzame oplossingen.


  • Schakel

    Ik wil een schakel zijn tussen de wensen van de cliënt, de visie van de organisatie en de praktische uitvoering van de zorg.


  • Van Visie naar praktijk

    Centraal in mijn werkwijze staat de vertaalslag maken van de visie van de organisatie naar de concrete praktijk. In mijn trainingen richt ik me op de benodigde vaardigheden van de medewerker nieuwe stijl. Deze kan samenwerken met de cliënt en zijn netwerk, en bovendien verbinding zoeken met de informele zorg in de wijk.


  • Maatwerk

    Mijn werk begint met goed luisteren en kijken. Ik zal altijd aansluiting zoeken bij de praktijk om vervolgens planmatig en oplossingsgericht aan de slag gaan. Ik ben niet bang buiten de gebaande paden te denken en durf grenzen op te zoeken.